Home
Dagbesteding
Verwijzers
Begeleiders
Aanmelden
Contact


Bij Dichtbij Dagbesteding werken de volgende begeleiders:


Anne Vernooijs
Anne Vernooijs

Anne Vernooijs
is Oprichtster van Dichtbij Dagbesteding en daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ook zul je Anne treffen bij een kennismakings- of intakegesprek, wanneer je je aanmeldt bij Dichtbij Dagbesteding.
Zij is open en eerlijk en streeft ernaar het beste uit zichzelf en de mensen waarmee zij werkt te halen. Als begeleidster is zij creatief, inventief en biedt zij duidelijkheid en structuur vanuit een open visie die aansluit bij de talenten en behoeften van de cliënten.

In haar eigen praktijk biedt zij Vaktherapie Drama, Kunstzinnige Counseling en Ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen.

Anne is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: NVDT, FVB, Register Vaktherapie, NFG, RBCZ en NVTA.
Anne is op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op de dagbesteding.
Foto Jetta

Jetta van Genuchten

Jetta van Genuchten is  lang werkzaam geweest als begeleider in de GGZ en heeft zich daar ontwikkeld als specialist in de begeleiding van hoogbegaafde (jong-)volwassenen met ASS. Jetta is open en geïnteresseerd in de visie, wensen en dromen van de mensen die zij begeleidt. Zij is gericht op het bieden van maximale ruimte en aandacht voor het ontwikkelen van ieders talenten en vaardigheden. Als begeleider is zij rustig, biedt zij overzicht en structuur en denkt zij met je mee.  

Vanuit haar eigen praktijk, De Verhalenvrouw, begeleidt en coacht zij mensen in hun dagelijks leven, bij hun persoonlijke ontwikkeling en bij zingevingsvraagstukken en verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. Jetta is  verhalenverteller. Zij vertelt zelf graag betekenisvolle verhalen en nodigt ook jou graag uit tot het vertellen van je verhaal.

Jetta is op vrijdag en -vooraf aangekondigd- soms op dinsdag op de dagbesteding.

Vacature

Collega's gezocht

Wij zijn nog op zoek naar ZZP'ers die ons team willen versterken.
Herken jij je in onze visie en missie, heb je ervaring met onze doelgroep en werk je als ZZP'er? Neem dan snel contact met ons op!


Stagiares en vrijwilligers

Stagemogelijkheden bij Dichtbij Dagbesteding

Op dit moment hebben we plek voor maximaal 1 stagiair(e) van bij voorkeur MBO-niveau 3 of 4* of een HBO opleiding (Bijvoorbeeld: SPH, MDW, Creatieve therapie).
Neem bij interesse contact met ons op.


*
Dichtbij Dagbesteding is een erkend leerbedrijf voor het MBO voor de opleidingen 'Specifieke doelgroepen' niveau 3 en 4.

 Op dit moment zijn we op zoek naar diverse vrijwilligers

(klik de link aan voor meer informatie)

- 1 of 2 chauffeurs die onze cliënten willen halen/brengen.

- Hulp aan één van onze cliënten bij zijn decorbouw.

- Een gastvrouw/heer die onze lunch wil verzorgen.


Copyright © Artanne