Home
Dagbesteding
Verwijzers
Begeleiders
Aanmelden
Contact


Bij Dichtbij Dagbesteding werken de volgende begeleiders:


Anne Vernooijs

Anne
is Oprichtster van Dichtbij Dagbesteding en daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ook zul je Anne treffen bij een kennismakings- of intakegesprek, wanneer je je aanmeldt bij Dichtbij Dagbesteding.
Zij is open en eerlijk en streeft ernaar het beste uit zichzelf en de mensen waarmee zij werkt te halen. Als begeleidster is zij creatief, inventief en biedt zij duidelijkheid en structuur vanuit een open visie die aansluit bij de talenten en behoeften van de cliënten.

Anne is op maandag en donderdag aanwezig op de dagbesteding.

Wendelijn Koelewijn

Wendelijn vindt het belangrijk cliënten veiligheid en een op de persoon gerichte benadering te bieden. Zij wil graag dat iedere cliënt zich gezien en gehoord voelt en de ruimte ervaart om zichzelf te kunnen zijn. Door het bieden van een duidelijke structuur en door de ander met een open houding tegemoet te treden, wil zij cliënten helpen bij het ontwikkelen van hun talenten en ondersteunen met het werken aan de doelen die de cliënt zichzelf heeft gesteld.
Wendelijn is op vrijdag aanwezig op de dagbesteding.

Vacature

Wij zoeken voor de dinsdagmiddag een nieuwe begeleider. Wie komt ons team versterken?

vraagteken Collega's gezocht

Wij zijn nog op zoek naar ZZP'ers die ons team willen versterken als vaste invaller.
Herken jij je in onze visie en missie, heb je ervaring met onze doelgroep en werk je als ZZP'er? Neem dan contact met ons op!


Stagiares en vrijwilligers

Stagemogelijkheden:

 
Op dit moment hebben we plek voor maximaal 1 stagiair(e) van bij voorkeur MBO-niveau 3 of 4* of een HBO opleiding (Bijvoorbeeld: SPH, MDW, Creatieve therapie) vanaf februari 2020.
Neem bij interesse contact met ons op.

*
Dichtbij Dagbesteding is een erkend leerbedrijf voor het MBO voor de opleidingen 'Specifieke doelgroepen' niveau 3 en 4.


 
vrijwilligers gezocht:
 
(klik op de link voor meer informatie)

- Iemand die onze tuin wil opknappen en onderhouden.


Copyright © Artanne