Home
Dagbesteding
Doelgroep
Begeleiders
Aanmelden
Contact


Bij Dichtbij Dagbesteding werken de volgende begeleiders:


Anne Vernooijs
Anne Vernooijs

Anne Vernooijs
is Oprichtster van Dichtbij Dagbesteding.
Daarnaast is zij Vaktherapeut Drama, Kunstzinnig Counseler en Ambulant begeleidster. In haar eigen praktijk werkt zij met kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast geeft zij ambulante begeleiding aan multiprobleem gezinnen en jongeren & (jong-) volwassenen met ASS.
Sinds  2014 is zij gecertificeerd autismespecialist en beschikt zij over het keurmerk Autisme Specialist ZP-Oké. Anne is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: NVDT, FVB, SRVB, NFG, RBCZ en NVTA.
Anne is op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op de dagbesteding.

Fleurine Roos
Fleurine Roos


Fleurine Roos heeft jaren gewerkt als SPH’er  in de psychiatrie en de kinderopvang. Nu is zij werkzaam als therapeutische ontspanningsmasseur, kinderyoga docent en als Rots en Water trainer, binnen haar praktijk Pure Balance. Met deze 3 specialiteiten helpt zij volwassenen en kinderen weer meer balans te krijgen in hun leven.
Met haar ervaringen, positieve/geduldige en creatieve oplossingsgerichte houding kan zij de cliënten van Dichtbij Dagbesteding begeleiden in hun ontwikkelingsproces.
Fleurine is op vrijdag aanwezig op de dagbesteding.


Vacature

Collega's gezocht

Wij zijn nog op zoek naar ZZP'ers die ons team willen versterken.
Herken jij je in onze visie en missie, heb je ervaring met onze doelgroep en werk je als ZZP'er? Neem dan snel contact met ons op!


Stagiares en vrijwilligers

Stagemogelijkheden bij Dichtbij Dagbesteding

Op dit moment hebben we plek voor maximaal 1 stagiair(e) van bij voorkeur MBO-niveau 3 of 4* of een HBO opleiding (Bijvoorbeeld: SPH, MDW, Creatieve therapie).
Neem bij interesse contact met ons op.


*
Dichtbij Dagbesteding is een erkend leerbedrijf voor het MBO voor de opleidingen 'Specifieke doelgroepen' niveau 3 en 4.

 Op dit moment zijn we op zoek naar diverse vrijwilligers

(klik de link aan voor meer informatie)

- 1 of 2 chauffeurs die onze cliënten willen halen/brengen.

- Hulp aan één van onze cliënten bij zijn decorbouw.

- Een gastvrouw/heer die onze lunch wil verzorgen.


Copyright © Artanne